Collectieve Beveiliging G4S

De Belangenvereniging Sewei heeft in 2011 voor haar leden een overeenkomst gesloten met Schaaf Beveiliging voor collectieve beveiliging. Op 1 september 2013 is Schaaf Beveiliging overgenomen door G4S Secure Solutions.

Hoe werkt collectieve surveillance voor u?

Op basis van het aantal deelnemers surveilleert G4S iedere nacht een aantal malen over het bedrijventerrien. Door deel te nemen aan de collectieve beveiliging zorgt u ervoor dat uw bedrijfspand en die van uw buren goed zijn beveiligd. Ieder kwartaal overlegt de Belangenvereniging Sewei met G4S en de politie over de actuele veiligheid, op basis van surveillance-rapportages en incidentencijfers.

Daarnaast biedt de collectieve beveiliging u een groot kostenvoordeel: u deelt immers de kosten met naburige bedrijven die ook zijn aangesloten bij de collectieve beveiliging. Zo bent u efficiënt én economisch beveiligd. Naast dit pakket is het ook mogelijk om onder dit contract korting te krijgen op andere diensten van G4S, zoals alarmopvolging, aansluiting meldkamer en afsluitrondes.

Wie zijn uw gezichten binnen G4S:

 

Cendy Meijerink – Business Unit Directeur

Iede Nieuwhof – Unitmanager Regio Noord

Hoe kunt G4S bereiken:

Bij vragen en/of opmerkingen over de operationele uitvoering en administratie (dit is zowel van toepassing voor de mobiele surveillance als voor de alarmcentrale):

  1. Iede Nieuwhof 06-51152053; [email protected]
  2. Groepsleiding mobiele surveillance 06-57940491 (24/7); [email protected]
  3. Piket mobiele surveillance 06-57939427 (24/7)

 

Lid/deelnemer worden? Voor meer informatie over het lidmaatschap van de Belangenvereniging Sewei of deelname aan de collectieve beveiliging kunt u een mail sturen aan het secretariaat via [email protected] of direct contact opnemen met Dhr. Jacob Postma via 0513-418498.