Meldpunt

Een veel gehoorde kreet van ondernemers is: “er gebeurt hier immers nooit iets..” Als er echter weinig gemeld wordt krijgt u het idee dat er nooit iets gebeurt. Gelukkig zijn er op de Sewei de laatste jaren inderdaad geen grote, echt nare incidenten geweest, maar helaas gebeurt er nog teveel aan kleinere, meer wel vervelende zaken, zeker als het u zelf overkomt.

Sociale controle is een sterk wapen tegen de criminaliteit en hoe meer informatie u als ondernemer doorgeeft aan politie, brandweer, gemeente of de werkgroep KVO-B, hoe beter er acties ondernomen kunnen worden om de veiligheid te verbeteren.

Hoe kunt u opvallende zaken melden

  1. De belangenvereniging heeft een meldpunt voor u heeft ingesteld, waarbij op een gemakkelijke manier melding kan worden gedaan van zaken die worden geconstateerd op het terrein. U kunt hierbij denken aan overlast, criminaliteit, beheer en onderhoud en onveilige verkeersituaties. Uw melding komt, afhankelijk van de gekozen categorie, direct bij de juiste persoon van de gemeente, politie of brandweer terecht. Sociale controle is een belangrijk onderdeel om het terrein schoon, heel en veilig te houden!! http://www.ikmeld.nl.
  2. De surveillanten van G4S doen tijdens hun surveillance controle op zaken aangaande ‘schoon, heel en veilig’. Zij melden kapotte lantaarnpalen, niet werkende verlichting aan bedrijfspanden, openstaande hekken enz. Ook u kunt dit soort zaken even doorgeven via het bovengenoemde meldpunt, of via het meldpunt op de site van de gemeente. U kunt ook een seintje geven aan een surveillant van G4S of aan iemand van de werkgroep KVO-B of het bestuur.

Wilt u ons helpen om ons bedrijventerrein schoon, heel en veilig te houden?

Klik dan hier om rechtstreeks naar het meldformulier te gaan, zodat u deze kunt opslaan in uw favorieten.

ikmeld

Directe melding bij de gemeenete

https://beveiligd.defriesemeren.nl/welkom/meldpunt_41563/?returnurl=%2BtoN1ZrRhBgab%2BSSvyO7v3jSJeW4ptT2xFDXyOrJTIo%3D

Daarnaast bestaat er een app van gemeente De Friese Meren. http://www.defriesemeren.nl/welkom/onze-app_41477/ hierbinnen kan op (ongeveer) dezelfde wijze een melding worden gedaan.